Pricing

πακετα γαμου

Image Alt

Basic

A BASIC

Το basic πακέτο είναι ιδανικό για να καλύψει τις βασικές ανάγκες την ημέρα του γάμου σας

7

Creative

B creative

7
Image Alt

Premium

C premium

Image Alt
7

ολα τα πακετα περιλαμβανουν:

  • Παράδοση ψηφιακού αρχείου φωτογραφιών εντός 45 ημερών σε USB
  • Παράδοση ψηφιακού αρχείου βίντεο εντός 65 ημερών σε USB
  • Αριθμημένα δείγματα φωτογραφιών για εύκολη επιλογή
  • Προσωπικό CLOUD based Back up σε δικούς μας server
7

Questions

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ;

Σε όλα μας τα πακέτα θα παραλάβετε τις φωτογραφίες σας  επεξεργασμένες, σε υψηλή ανάλυση και χωρίς υδατογραφήμα σε ψηφιακή μορφή. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να διαχειριστείτε το υλικό σας όπως επιθυμείτε. Το πλεονέκτημα εδώ είναι πως μπορείτε να ανεβάσετε στα Social Media ότι επιθυμείτε αλλά και να τυπώσετε όσες φωτογραφίες θέλετε και όπου θέλετε.

2. ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ;

Στην κάλυψη Γάμου ο μέγιστος χρόνος παράδοσης των ψηφιακών αρχείων φωτογραφιών είναι 45 ημέρες αντίστοιχα ο μέγιστος χρόνος παράδοσης του βίντεο είναι 60 ημέρες. Φυσικά ο χρόνος παράδοσης πολλές φορές είναι λιγότερος αλλά πάντα αναφέρουμε στους πελάτες μας το μέγιστο που θα πρέπει να περιμένουν.  Όσο αναφορά τα άλμπουμ απαιτούνται 2 εβδομάδες περίπου από τη στιγμή που θα διαλέξετε τις φωτογραφίες για το προσχέδιο και εφόσον γίνει η έγκριση του από εσάς περίπου 5-6 εβδομάδες για την εκτύπωση και την παράδοση του.

3. ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

Όλες οι φωτογραφίες που θα παραλάβετε από εμάς περνάνε πρώτα από διαλογή και ύστερα από επεξεργασία τόσο σε επίπεδο φωτισμού και αντίθεσης όσο και στο χρωματικό ύφος των φωτογραφιών. Φυσικά οι φωτογραφίες που θα επιλέξετε να διακοσμήσουν το άλμπουμ σας περνάνε και από το στάδιο του retouching αφαιρώντας πιθανές γυαλάδες, σπυράκια, σημάδια κτλπ

4. ΤΙ ΑΡΙΘΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ;

Δεν μπορούμε να πούμε εξαρχής πως θα κλείσουμε για συγκεκριμένο αριθμό φωτογραφιών διότι το κάθε γεγονός είναι ξεχωριστό και μοναδικό και οι απαιτήσεις ποικίλουν ανάμεσα στα μυστήρια.
Συνήθως όμως σε μια ολοκληρωμένη κάλυψη Γάμου θα παραλάβετε περίπου 1.000 με 1.600 φωτογραφίες από εμάς. 

5. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ; ΕΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΤΙ ΥΛΙΚΟ;

Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης τόσο σε συμβατικό χαρτί φωτογραφίας όσο και σε μια μεγάλη γκάμα επιλογών όπως καμβά, μουσαμά, kapa fix, αφίσα, βινύλιο κτλπ.

6. ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ;

Στην κάλυψη του γάμου το συνεργείο μας πηγαίνει στο σπίτι του γαμπρού και της νύφης 3 ώρες περίπου νωρίτερα ώστε να υπάρχει ο ανάλογος χρόνος για μια λεπτομερή κάλυψη. Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα να προστεθούν περισσότερες ώρες στο πακέτο σας.

7. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΤΠΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΩΡΕΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ;

Το κατάστημα μας σας δίνει την επιλογή εφόσον ολοκληρωθούν οι ώρες που έχουμε συμφωνήσει να ενημερώσετε επιτόπου το συνεργείο να παραμείνει στο χώρο για ακόμα μια επιπλέον ώρα.

8. ΤΟ NEXT DAY ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ;

Η υπηρεσία next day δεν είναι υποχρεωτική, συμπεριλαμβάνετε σε κάποια από τα πακέτα μας χωρίς έξτρα χρέωση αλλά μπορεί να αφαιρεθεί. Με βάση την εμπειρία μας πάντα προτείνουμε στους πελάτες μας να πραγματοποιήσουμε ένα Next Day Session που οι πελάτες μας θα είναι πιο ξεκούραστοι και χαλαροί. Η ατμόσφαιρα δημιουργικότητας, όρεξης και χαράς επιφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Φυσικά το συνεργείο μας μπορεί να μεταβεί όσο μακρυά επιθυμείτε.

9. ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;

Δυστυχώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την διαθεσιμότητα μας. Υπάρχει η πιθανότητα να βρείτε ημερομηνία και ημέρες πριν την τελετή σας αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε να εγγυηθούμε. Όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο για εσάς. Το συνεργείο μας με την κατάθεση της προκαταβολής δεσμεύει την ημερομηνία του γάμου σας αποκλειστικά για εσάς.

10. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ;

Η πληρωμή πραγματοποιείτε σε 4 δόσεις. Η εξασφάλιση της ημερομηνίας αρχικά γίνεται με μια προκαταβολή του 30%. Ένα μήνα πριν το μυστήριο καταβάλετε την δεύτερη δόση της τάξεως του 20% η τρίτη δόση καταβάλετε με την παραλαβή των πλήρης ψηφιακών αρχείων φωτογραφιών και η τέταρτη και εξοφλητική δόση καταβάλετε με την παραλαβή του βίντεο ή με την έγκριση του άλμπουμ σας πριν αυτό εκτυπωθεί. Στην περίπτωση που το πακέτο σας δεν περιλαμβάνει εκτυπωμένο άλμπουμ, η εξόφληση γίνετε με την παραλαβή των ψηφιακών αρχείων φωτογραφιών.

11. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει μόνο ένα μυστήριο γάμου την κάθε ημερομηνία και η κάλυψη γίνετε αποκλειστικά από την φωτογράφο που θα γνωρίσετε και θα μιλήσετε από την πρώτη στιγμή για την κάλυψη του γάμου σας.

Στην περίπτωση του μυστηρίου της Βάπτισης το συνεργείο μας αναλαμβάνει συγκεκριμένο αριθμό μυστηρίων για κάθε ημερομηνία, φροντίζοντας πάντα να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος ενδιάμεσα έτσι ώστε να κυλίσουν όλα ομαλά ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο μυστήριο Βάπτισης καθυστερήσει.