Φωτογραφειο ΚΑΠΛΑΝΟΓΛΟΥ

φωτογραφιση και ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ γαμου & βαπτισησ

Image Alt

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

SINCE 1992

Image Alt

Με το όραμα ενός σύγχρονου και τεχνολογικά άρτιου εξοπλισμένου φωτογραφείου το Studio Kaplanoglou έκανε τα πρώτα του βήματα το 1992 σε ένα μικρό χώρο στην καρδιά της πόλης επί της οδού Παγούνη.

Με αγάπη και σεβασμό προς την τέχνη της φωτογραφίας και του βίντεο, στα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε καταφέραμε με την 30άχρονη πλέον πείρα μας και έχοντας στο πλευρό μας αξιόπιστους συνεργάτες, να φέρουμε το Studio Kaplanoglou στις πρώτες θέσεις στον κλάδο του καλύπτοντας χιλιάδες μοναδικές στιγμές και χτίζοντας σχέσεις χρόνων σεβασμού και εκτίμησης με τους πελάτες μας.

Εξακολουθούμε μετά από τόσα χρόνια να πιστεύουμε πως πίσω από μια πραγματικά καλή φωτογραφία κρύβεται η αγάπη του φωτογράφου γι’ αυτήν, η φαντασία του, η άριστη γνώση της τεχνικής της και όταν πρόκειται για φωτογραφία γάμου η βάπτισης η μοναδικότητα της στιγμής εμπλουτισμένης με εκατομμύρια όμορφα συναισθήματα.

Ένα άριστα εκπαιδευμένο και με πολυετή πείρα ανθρώπινο δυναμικό, καλύπτει άψογα και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Πρώτο μέλημα μας είναι η ευχαρίστηση του πελάτη από την ποιότητα της δουλειάς μας σε καλλιτεχνικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο

Image Alt

Creative

CREATIVE DIRECTOR

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΠΛΑΝΟΓΛΟΥ

Οι περισσότεροι νομίζουν ότι το καλό και το τέλειο αποτέλεσμα είναι θέμα τύχης, για μένα θέλει πολύ δουλειά, ταλέντο, γνώση και στόχευση. Αγαπώ απόλυτα τη δουλειά μου και νομίζω ότι αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες που δημιουργώ.

Αποφεύγω τα στερεότυπα και απαθανατίζω το πραγματικό συναίσθημα ανάμεσα στα ζευγάρια μου. Μου αρέσει να λέω με τις εικόνες μου την ιστορία που εξελίσσεται μπροστά μου καταγράφοντας όλες τις λεπτομέρειες, έτσι αναδεικνύω την μοναδικότητα του κάθε γάμου μέσα από τη δουλειά μου. Παθιάζομαι με ότι κάνω και προσπαθώ πάντα να υπόσχομαι λιγότερα και να προσφέρω περισσότερα. Να αιχμαλωτίζω και να δημιουργώ εικόνες, μικρές ιστορίες που θα μείνουν για πάντα στο άλμπουμ σαν αγαπημένες αναμνήσεις.

Είμαι τυχερή που μέσα από την δουλειά μου γνωρίζω ανθρώπους με διαφορετικές προσωπικότητες και διπλά τυχερή που τους γνωρίζω σε μια ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Με σεβασμό και δημιουργικότητα καταγράφω τις ομορφότερες στιγμές σας.

Θα χαρώ να γίνουμε δημιουργικοί μαζί για τη μέρα του γάμου σας, την βάπτιση του παιδιού σας αλλά και για κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας!

Image Alt