Χρύσα & ΑντώνηςΟ γάμος του Αντώνη και της Χρύσας ήταν μια εκπληκτική γιορτή αγάπης.


Ήταν ένα ηλιόλουστο απόγευμα, ο ουρανός ήταν καταγάλανος και ο καιρός ήταν ζεστός δεδομένου πως είχαμε Οκτώβριο μήνα. Η ημέρα μας ξεκίνησε στο σπίτι που διαμένει το ζευγάρι όπου εκεί έλαβε τόπο και η προετοιμασία του γαμπρού.

Οικογένεια και στενοί φίλοι παρευρέθηκαν στο σπίτι του Αντώνη και της Χρύσας για να τον βοηθήσουν να προετοιμαστεί για τη μεγάλη στιγμή. Ο Αντώνης επέλεξε να φορέσει ένα σκούρο μπλε κουστούμι σε συνδυασμό με μαύρο υπόδημα και ασημένια αξεσουάρ για ένα σικ αλλά και νεανικό στυλ. Χορός, τραγούδι, πειράγματα και χαρά επικρατούσαν καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του γαμπρού.


Συνεχίσαμε την κάλυψη στο πατρικό σπίτι της Χρύσας στη Νέα Καρδιά όπου μας περίμενε γεμάτη ανυπομονησία και χαμόγελο για να της μεταφέρουμε πως ήταν ο μέλλοντας σύζυγος της. Η Χρύσα ήταν μια πανέμορφη νύφη, με τα μαλλιά της σε μια κομψή κόμμωση και ένα σικ boho νυφικό. Έμοιαζε πραγματικά με πριγκίπισσα, το δέρμα της έλαμπε μέσα από το ύφασμα του νυφικού και όταν την κοιτούσες στα μάτια γινόταν σαφές ότι ονειρευόταν καιρό τη στιγμή της ένωσης της με τον Αντώνη. Οι φίλες της και οι οικογένεια της τη βοήθησαν να προετοιμαστεί για αυτή τη σημαντική στιγμή. Γέλια, χαρά και χορός συνόδευσαν τη νύφη μέχρι και την είσοδο της Εκκλησίας όπου περίμενε ο γαμπρός.


Ο Αντώνης όσο περίμενε στον Ιερό Ναό έδειχνε ενθουσιασμένος και ανυπομονούσε να δει τη Χρύσα να περπατάει προς το μέρος του. Δεν ήθελε τίποτα περισσότερο από το να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με αυτή τη γυναίκα που σήμαινε τα πάντα γι' αυτόν! Ακολούθησε μια όμορφη τελετή γεμάτη κόσμο που παρευρέθηκε εκεί για να γιορτάσει μαζί με το ζευγάρι.


See More Photos