Χρήστος & Δώρα & Κασσάνδρα

Ο Χρήστος και η Δώρα πήρανε τη μεγάλη απόφαση να πραγματοποιηθεί ο γάμος μακρυά από τον τόπο διαμονής τους που είναι στη Γερμανία.

Η προετοιμασία του Χρήστου έλαβε τόπο στο ξενοδοχείο Παντελίδης μαζί με τους γονείς του αλλά και τα ξαδέλφια της Δώρας που του έκαναν μερικές «δοκιμασίες» πριν του επιτρέψουν να παντρευτεί την ξαδέρφη τους. Όσο περιμέναμε με τον γαμπρό την οικογένεια να έρθει παρατηρήσαμε ότι πολλές φορές ο γαμπρός χαμογελούσε και δάκρυζαν τα μάτια του όσο χανόταν μέσα σε σκέψεις. Όταν τον ρωτήσαμε εάν είναι όλα εντάξει σήκωσε το κεφάλι του και ενώ τα μάτια του έλαμπαν από ευτυχία μας είπε: « Ετοιμάζομαι να παντρευτώ τη γυναίκα της ζωής μου. Δεν πιστεύω πως θα μπορούσα να νιώθω πιο τυχερός και ευτυχισμένος ». Τα μάτια μας δάκρυσαν, το συναίσθημα που έβγαζε εκεί την στιγμή ο Χρήστος είναι κάτι που δεν μπορούμε να περιγράψουμε με λόγια. Λίγο αργότερα η πόρτα χτύπησε και το πάρτι της προετοιμασίας ξεκίνησε με πολλά πειράγματα, χαμόγελα και καλή διάθεση.

Η προετοιμασία της Δώρας πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της οικογένειας μέσα στην πόλη. Οι φίλες και η οικογένεια της νύφης την βοήθησαν να χαλαρώσει πλήρως και να προετοιμαστεί για τη μεγάλη στιγμή του μυστηρίου. Η Δώρα αν και αγχωμένη στην αρχή έδωσε το εκατό τις εκατό του εαυτού της στην φωτογράφιση της προετοιμασίας και είχε πολλές δικές της ιδέες που ήθελε να πραγματοποιήσουμε. Ανυπόμη να φτάσει στην εκκλησία και να αντικρίσει τον αγαπημένο της χαμογελούσε και χανόταν στις όμορφες σκέψεις της. Χαρά και χορός κυριαρχούσαν καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Παντρεύτηκαν και βάπτισαν την κόρη τους στον γραφικό Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στην Πτολεμαίδα. Ο ναός στολίστικε με μία νότα Elegan ενώ τα κυρίαρχα χρώματα ήταν το λευκό και το χρυσό σε συνδιασμό με το απαλό ροζ της βάπτισης. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Παντελίδης και με τις μουσικές νότες του DJ το πάρτυ δεν σταμάτησε ποτέ με μικρούς και μεγάλους να χορεύουν από 80s έως και το Baby Shark.

Το Next Day Session αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί στην Πάργα, δυστυχώς όμως η δουλειά του Χρήστου ανάγκασε το ζευγάρι να αλλάξει τα σχέδια του και μαζί και τον χρόνο που είχαμε για το Session. Επιλέξαμε τον Ιππικό Όμιλο Πτολεμαϊδας για το Next Day διότι είχαμε στη διάθεση μας κάτι λιγότερο από ώρα πριν χρειαστεί το ζεύγος μας να αποχωρήσει για το αεροδρόμιο και να επιστρέψει στη Γερμανία. Αν και ο χρόνος μας ήταν ελάχιστος το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.