ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΓΑΜΟΥ - ΚΟΖΑΝΗ

Γεια σας, είμαστε το Team του Kaplanoglou Studio

 

 

Είμαστε ομάδα μα είμαστε και οικογένεια!

Στο Φωτογραφείο Καπλάνογλου η αφήγηση των ιστοριών είναι οικογενειακή υπόθεση.

 

Capturing light, feelings & moments and all the things in between people and life.

Editorial & Fine Art Photography
Before you share your story, let me tell you mine.

Πιστεύω πως ο κάθε γάμος είναι ξεχωριστός και αξίζει μια μοναδική οπτική ιστορία, γι’ αυτό δίνω ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες και τα γεγονότα. Το μεγαλύτερο μου πάθος είναι η δημιουργία διαχρονικών εικόνων που αποτυπώνουν τα πραγματικά συναισθήματα μεταξύ των ζευγαριών. Εικόνες που αφηγούνται μια μαγική ιστορία αμοιβαίου πάθους και αγάπης και θα μείνουν για πάντα στο άλμπουμ σαν αγαπημένες αναμνήσεις!

1 / 2

1 / 2

Our Team

Παναγιώτης Καπλάνογλου


hybrid photographer


Ο Παναγιώτης είναι ένας παθιασμένος φωτογράφος με έντονο μάτι για την αποτύπωση μαγευτικών στιγμών με μια διαφορετική αισθητική. Με την εμπειρία του στον κλάδο, ο Παναγιώτης έχει αναπτύξει ένα μοναδικό στυλ αφήγησης ιστοριών που συνδυάζει όμορφα τη δημιουργικότητα και την τεχνική εξειδίκευση.

1 / 2

Our Team

Δημήτρης Καπλάνογλου


videographer


Γνωστός για την προσοχή του στη λεπτομέρεια και την ικανότητά του να δημιουργεί οπτικά εντυπωσιακές συνθέσεις, ο Δημήτρης έχει εργαστεί σε ένα ευρύ φάσμα έργων, όπως γάμους, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Οι ευέλικτες δεξιότητές του του επιτρέπουν να προσαρμόζεται σε διάφορα περιβάλλοντα και να συνεργάζεται αποτελεσματικά με τους πελάτες για να υλοποιήσει τα οράματά τους.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ


Η κάθε στιγμή αξίζει να αποτυπωθεί με τον τρόπο που της αξίζει και ο καλύτερος για να το κάνεις αυτό είναι με κάποιον που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άνετα και να βγάλει τον καλύτερο εαυτό σου. Ο κύριος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εικόνες που αποτυπώνουν το πραγματικό συναίσθημα, τη χαρά και την αγάπη της ξεχωριστής σας ημέρας με όσο το δυνατόν λιγότερες παρεμβάσεις.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ 1992

Με το όραμα ενός σύγχρονου και τεχνολογικά άρτιου εξοπλισμένου φωτογραφείου το Studio Kapa έκανε τα πρώτα του βήματα το 1992 σε ένα μικρό χώρο στην καρδιά της πόλης επί της οδού Παγούνη.

Με αγάπη και σεβασμό προς την τέχνη της φωτογραφίας και του βίντεο, στα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε καταφέραμε με την 30άχρονη πλέον πείρα μας και έχοντας στο πλευρό μας αξιόπιστους συνεργάτες, να φέρουμε το Studio Kapa στις πρώτες θέσεις στον κλάδο του καλύπτοντας χιλιάδες μοναδικές στιγμές και χτίζοντας σχέσεις χρόνων σεβασμού και εκτίμησης με τους πελάτες μας.

Εξακολουθούμε μετά από τόσα χρόνια να πιστεύουμε πως πίσω από μια πραγματικά καλή φωτογραφία κρύβεται η αγάπη του φωτογράφου γι’ αυτήν, η φαντασία του, η άριστη γνώση της τεχνικής της και όταν πρόκειται για φωτογραφία γάμου η βάπτισης η μοναδικότητα της στιγμής εμπλουτισμένης με εκατομμύρια όμορφα συναισθήματα.

Ένα άριστα εκπαιδευμένο και με πολυετή πείρα ανθρώπινο δυναμικό, καλύπτει άψογα και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Πρώτο μέλημα μας είναι η ευχαρίστηση του πελάτη από την ποιότητα της δουλειάς μας σε καλλιτεχνικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο

Follow me on Instagram

Είστε έτοιμοι για την περιπέτεια σας;

Τα τελευταια χρονια, εχω συνεργαστει με εκατονταδες ζευγαρια για την καλυψη του γαμου τουσ. ειμαι εδω για να σασ βοηθησω να προετοιμαστειτε για τον γαμο των ονειρων σασ.

Επικοινωνηστε μαζι μας