ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συγκεντρώσαμε τις πιο συχνές απορίες των πελατών μας για την κάλυψη του γάμου και της βάπτισης και τις απαντήσαμε

σε ένα ενημερωτικό κείμενο για να λύσουμε κάθε σας απορία!

1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ;Για τις ανάγκες των πελατών μας και με βάση την εμπειρία μας, έχουμε δημιουργήσει μια σειρά από πακέτα βάπτισης και πακέτα γάμου. Τα πακέτα μας φυσικά δεν είναι δεσμευτικά. Πάντα συζητάμε με τους πελάτες μας έτσι ώστε να διαμορφώσουμε ένα πακέτο ιδανικό για τις δικές τους ανάγκες και απαιτήσεις.

2. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΥΛ;Δουλειά μας είναι να κρατάμε όλες τις αυθόρμητες στιγμές και εκφράσεις σας στις πιο όμορφες και μοναδικές σας στιγμές. Μας αρέσει να απαθανατίζουμε την αληθινή ιστορία του γάμου και της βάπτισης σας τόσο με καλλιτεχνική ματιά όσο και με κλασσική. Συνδυάζουμε το παραδοσιακό με το μοντέρνο στυλ και φυσικά είμαστε πάντα ανοιχτοί να συμπεριλάβουμε τις ιδέες και επιθυμίες σας. Το κλειδί είναι ο αυθορμητισμός, η διάθεση και η ενέργεια σε συνδυασμό με την εμπειρία μας για ένα άρτιο και όμορφο αποτέλεσμα.

3. ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ;Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακά μέσα. Στο κομμάτι της φωτογραφίας δουλεύουμε με τελευταία μοντέλα επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών Mirorless και DSLR της Canon. Για το βίντεο επιλέγουμε τελευταίας γενιάς επαγγελματική camera Sony με ανάλυση έως και 4K. Όσο αναφορά τον φωτισμό, το συνεργείο μας διαθέτει επαγγελματικά ασύρματα φωτιστικά LED συνεχούς φωτισμού για τους εσωτερικούς χώρους, επαγγελματικά LED φωτιστικά κάμερας όσο και τελευταίας τεχνολογίας Flash μηχανής.

4. ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ;


Σε όλα μας τα πακέτα θα παραλάβετε τις φωτογραφίες σας επεξεργασμένες, σε υψηλή ανάλυση και χωρίς υδατογραφήμα σε ψηφιακή μορφή. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να διαχειριστείτε το υλικό σας όπως επιθυμείτε. Το πλεονέκτημα εδώ είναι πως μπορείτε να ανεβάσετε στα Social Media ότι επιθυμείτε αλλά και να τυπώσετε όσες φωτογραφίες θέλετε και όπου θέλετε.

5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;


Όλες οι φωτογραφίες που θα παραλάβετε από εμάς περνάνε πρώτα από διαλογή και ύστερα από επεξεργασία τόσο σε επίπεδο φωτισμού και αντίθεσης όσο και στο χρωματικό ύφος των φωτογραφιών. Φυσικά οι φωτογραφίες που θα επιλέξετε να διακοσμήσουν το άλμπουμ σας περνάνε και από το στάδιο του retouching αφαιρώντας πιθανές γυαλάδες, σπυράκια, σημάδια κτλπ


6. ΤΙ ΑΡΙΘΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ;


Δεν μπορούμε να πούμε εξαρχής πως θα κλείσουμε για συγκεκριμένο αριθμό φωτογραφιών διότι το κάθε γεγονός είναι ξεχωριστό και μοναδικό και οι απαιτήσεις ποικίλουν ανάμεσα στα μυστήρια. Συνήθως όμως σε μια ολοκληρωμένη κάλυψη Γάμου θα παραλάβετε περίπου 1.000 με 1.600 φωτογραφίες από εμάς. Στην ανάλογη περίπτωση της κάλυψης Βάπτισης θα παραλάβετε περίπου 300 – 700 φωτογραφίες

7. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ;


Πάντα προτείνουμε στους πελάτες μας να αφιερώσουν λίγα λεπτά ώστε να δουν ολοκληρωμένες δουλειές έτσι ώστε να έχουν πλήρη εικόνα για το στυλ και το είδος της δουλειάς μας. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένα Wedding Portfolios αλλά και Christening Portfolios.

8. ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ;


Στην κάλυψη Γάμου ο μέγιστος χρόνος παράδοσης των ψηφιακών αρχείων φωτογραφιών είναι 60 -80 ημέρες αντίστοιχα ο μέγιστος χρόνος παράδοσης του βίντεο είναι 120-180 ημέρες. Φυσικά ο χρόνος παράδοσης πολλές φορές είναι λιγότερος αλλά πάντα αναφέρουμε στους πελάτες μας το μέγιστο που θα πρέπει να περιμένουν.

Στην κάλυψη Βάπτισης ο μέγιστος χρόνος παράδοσης των ψηφιακών αρχείων φωτογραφιών είναι 60 ημέρες και αντίστοιχα για το βίντεο είναι 50-70 ημέρες.

Όσο αναφορά τα άλμπουμ απαιτούνται 2 εβδομάδες περίπου από τη στιγμή που θα διαλέξετε τις φωτογραφίες για το προσχέδιο και εφόσον γίνει η έγκριση του από εσάς περίπου 5-6 εβδομάδες για την εκτύπωση και την παράδοση του.


9. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ;


Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα κομματιών που θα επιθυμούσατε να συμπεριληφθεί στο βίντεο και εμείς θα προσπαθήσουμε να την χρησιμοποιήσουμε συνδυαστικά με το ύφος του βίντεο και τα υπόλοιπα κομμάτια ώστε να έχουμε ένα άρτιο και ξεχωριστό αποτέλεσμα.10. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ; ΕΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΤΙ ΥΛΙΚΟ;


Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης τόσο σε συμβατικό χαρτί φωτογραφίας όσο και σε μια μεγάλη γκάμα επιλογών όπως καμβά, μουσαμά, kapa fix, ξύλο, plexiglass κτλπ.
11. ΠΩΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ;


Η παράδοση των αρχείων πραγματοποιείται μετά την πλήρη εξόφληση του πακέτου σας με USB flash drive έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε τα αρχεία σε όποια συσκευή επιθυμείτε. Ταυτόχρονα δημιουργούμε μια προσωποποιημένη ιστοσελίδα του γάμου ή της βάπτισης σας, κλειδωμένη με ειδικό pin, ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε τις ξεχωριστές σας στιγμής σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όπως επίσης δημιουργούμε και ένα ξεχωριστό app (application) με όλες τις πληροφορίες και τις λεπτομέρειες της ημέρας σας για να μπορείτε να έχετε μαζί σας αυτές τις όμορφες στιγμές.12. ΚΡΑΤΑΤΕ BACK UP ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ;


Από το ψηφιακό αρχείο που θα σας παραδώσουμε μπορείτε να εκτυπώσετε και να ανεβάσετε στα Social Media ότι θέλετε. Το copyright των φωτογραφιών παραμένει σε εμάς. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υλικό για διαφημιστικούς σκοπούς παρά μόνο για προσωπική χρήση. Εάν κάποιος Ventor του γάμου σας επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το υλικό για διαφημιστικό σκοπό εσείς απλά τον παραπέμπεται σε εμάς.


13. ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ βαπτισησ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ;


Στην κάλυψη της βάπτισης το συνεργείο μας πηγαίνει στον Ιερό Ναό 45 λεπτά νωρίτερα του μυστηρίου έτσι ώστε να προηγηθεί η πρώτη φωτογράφιση του παιδιού και των γονιών. Μετά το τέλος του μυστηρίου το συνεργείο παραμένει στο χώρο για ακόμα 30 λεπτά ώστε να πραγματοποιηθεί η 2η φωτογράφιση με φίλους, οικογένεια αλλά και τα βαπτιστικά πορτραίτα του παιδιού.

14. ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ γαμου ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ;


Στην κάλυψη του γάμου το συνεργείο μας καταφθάνει στο σπίτι του γαμπρού και της νύφης 3 ώρες περίπου νωρίτερα ώστε να υπάρχει ο ανάλογος χρόνος για μια λεπτομερή κάλυψη. Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα να προστεθούν περισσότερες ώρες στο πακέτο σας.

15. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΤΠΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΩΡΕΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ;


Εάν εξαντληθούν οι ώρες που έχετε συμφωνήσει στο πακέτο σας, το συνεργείο μας μας σας δίνει την επιλογή να μας ενημερώσετε επιτόπου ώστε να παραμείνουμε στο παρτυ της δεξίωσης για ακόμα μια επιπλέον ώρα.16. ΤΟ NEXT DAY ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ;


Η υπηρεσία next day δεν είναι υποχρεωτική, συμπεριλαμβάνετε σε κάποια από τα πακέτα μας χωρίς έξτρα χρέωση αλλά μπορεί να αφαιρεθεί. Με βάση την εμπειρία μας πάντα προτείνουμε στους πελάτες μας να πραγματοποιήσουμε ένα Next Day Session που οι πελάτες μας θα είναι πιο ξεκούραστοι και χαλαροί. Η ατμόσφαιρα δημιουργικότητας, όρεξης και χαράς επιφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Φυσικά το συνεργείο μας μπορεί να μεταβεί όσο μακρυά επιθυμείτε.

17. ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;


Δυστυχώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την διαθεσιμότητα μας. Υπάρχει η πιθανότητα να βρείτε ημερομηνία και ημέρες πριν την τελετή σας αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε να εγγυηθούμε. Όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο για εσάς. Το συνεργείο μας με την κατάθεση της προκαταβολής δεσμεύει την ημερομηνία του γάμου σας αποκλειστικά για εσάς.

18. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ;


Δεν είναι απαραίτητη η σύνταξη ιδιωτικού συμφωνητικού, παρόλα αυτά πάντα προτείνουμε στους πελάτες μας να υπογράψουμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό έτσι ώστε να είναι διασφαλισμένες οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα και των 2 πλευρών. Τόσο για τις συμφωνημένες υπηρεσίες και αγαθά, τους τρόπους πληρωμής, τους χρόνους παράδοσης κτλπ.

19. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;


Το συνεργείο μας αναλαμβάνει μόνο ένα μυστήριο γάμου την κάθε ημερομηνία και η κάλυψη γίνετε αποκλειστικά από την φωτογράφο που θα γνωρίσετε και θα μιλήσετε από την πρώτη στιγμή για την κάλυψη του γάμου σας. Στην περίπτωση του μυστηρίου της Βάπτισης το συνεργείο μας αναλαμβάνει συγκεκριμένο αριθμό μυστηρίων για κάθε ημερομηνία, φροντίζοντας πάντα να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος ενδιάμεσα έτσι ώστε να κυλίσουν όλα ομαλά ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο μυστήριο Βάπτισης καθυστερήσει.

20. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ;


Το κατάστημα μας πάντα έχει προετοιμασμένο δεύτερο συνεργείο επαγγελματιών ίδιων ικανοτήτων και εξοπλισμό για να καλύψει την ημέρα του μυστηρίου.


21. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ;


Η πληρωμή πραγματοποιείτε σε 3 δόσεις. Η εξασφάλιση της ημερομηνίας αρχικά γίνεται με μια προκαταβολή του 50%. Ένα μήνα πριν το μυστήριο καταβάλετε την δεύτερη δόση αξίας του 25%, η τρίτη και εξοφλητική δόση αξίας 25% καταβάλετε με την παραλαβή των πλήρης ψηφιακών αρχείων φωτογραφιών και πριν την εκτύπωση των άλμπουμ και των φωτογραφιών. Στην περίπτωση που το πακέτο σας δεν περιλαμβάνει εκτυπωμένο άλμπουμ, η εξόφληση γίνετε με την παραλαβή των ψηφιακών αρχείων φωτογραφιών.


22. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΟ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ;


Μπορείτε να δείτε όλα τα πακέτα μας στο μενού. Για την τιμή των πακέτω θα πρέπει να καλέστε ή να στείλετε ένα μήνυμα στη σελίδα μας.


23. ΤΟ COPYRIGHT ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ;


Από το ψηφιακό αρχείο που θα σας παραδώσουμε μπορείτε να εκτυπώσετε και να ανεβάσετε στα Social Media ότι θέλετε. Το copyright των φωτογραφιών παραμένει σε εμάς. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υλικό για διαφημιστικούς σκοπούς παρά μόνο για προσωπική χρήση. Εάν κάποιος Ventor του γάμου σας επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το υλικό για διαφημιστικό σκοπό εσείς απλά τον παραπέμπεται σε εμάς.