ΘΕΟΔΩΡΑ & ΧΡΗΣΤΟΣ


Φοβάμαι ότι τα 5 αστέρια είναι λίγα για να περιγράψουν την απίστευτη δουλειά που κάνουν αυτά τα παιδιά. Ότι και να πω θα είναι λίγο για να περιγράψω το πόσο ευχαριστημένοι μείναμε με το αποτέλεσμα που παραλάβαμε από το γάμο μας και την βάπτιση του παιδιού μας! Κάνατε αυτή μας την ήμερα υπέροχη! Το Next Day ήταν μια φοβερή εμπειρία, τα παιδιά μας βοήθησαν να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε κάθε λεπτό. Είχαμε ένα φανταστικό αποτέλεσμα τόσο στις φωτογραφίες όσο και στο βίντεο!

Αλεξάνδρα & Αντώνης


Επαγγελματισμός και άριστη δουλειά! Ευχαριστούμε που βοηθήσατε να αποτυπωθεί εξαιρετικά η σημαντική αυτή στιγμή μας και να γίνει αξέχαστη με τον πιο όμορφο τρόπο! Χριστίνα, σε ευχαριστούμε για όλα!

ΠΑΥΛΟΣ & ΔΩΡΑ


Άψογη εξυπηρέτηση, φιλικά και χαρούμενα άτομα! Ανέλαβαν τον γάμο μας και την βάφτιση του γιου μας και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα!!! Φιλικές τιμές στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!

ΕΛΕΝΑ & ΓΙΑΝΝΗΣ


Απαθανατίσατε με τον καλύτερο τρόπο την πρόταση γάμου μας!!! Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευγένεια και την άψογη εξυπηρέτηση!!! Είστε πραγματικοί επαγγελματίες!!!

Θεοχάρης & Μαρία


Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!! Ήτανε όλα άψογα και κρατάμε τις καλύτερες αναμνήσεις μέσα από τις όμορφες φωτογραφίες! Όλα ήτανε τέλεια και είστε πάρα πολύ εξυπηρετικοί και τόσο σύντομοι!

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ & ΒΑΣΙΛΗΣ


Όλη η ομάδα ευγενέστατη και με πολύ υπομονή! Σας ευχαριστούμε όλους για την κάλυψη της βάφτισης της κόρης μας και το αποτέλεσμα ήταν φοβερό!

Ιωάννης & Αλεξάνδρα


Ανέλαβαν την βάφτιση της κόρης μας και το αποτέλεσμα ήταν άψογο!!! Σε μια βδομάδα είχαμε όλο το υλικό!!! Φοβερή δουλειά επαγγελματίες από τους λίγους!!! Ευχαριστούμε πολύ!!! Συνεχίστε έτσι!!!

ΧΡΥΣΑ & ΤΑΣΟΣ


Άψογοι επαγγελματίες με αγάπη γιαυτό που κάνουν και με όρεξη για δημιουργία..
Χρόνια εμπειρίας που φαίνεται στο αποτέλεσμα!
Σας ευχαριστούμε πολύ!!

Βαλεντίνος & Φωτεινή


Επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξης. Συνεργαστήκαμε στο γάμο μας και ύστερα στην βάπτιση του παιδιού μας με άριστα αποτελέσματα. Φοβερές ιδέες που μας διασκέδασαν και τους δύο απίστευτα στη φωτογράφηση! Μας χάρισαν πολύτιμες στιγμές ευτυχίας αλλά και διασκέδασης. Η μεγαλύτερη και πιο ευχάριστη έκπληξη ήταν η κάμερα για υποβρύχιες λήψεις! Άριστη ποιότητα, τιμή και υπέροχη εξυπηρέτηση!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ


Πραγματικά μας συγκινήσατε. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία και χαιρόμαστε τόσο πολύ που σας επιλέξαμε να δημιουργήσετε τις καλύτερες αναμνήσεις στη σημαντικότερη ως τώρα στιγμή του μωρού μας! Υπέροχα digital albums, άψογη συνεργασία, επαγγελματισμός, υψηλή ποιότητα και όλα αυτά σε συνδυασμό με προσιτές τιμές! Σας ευχαριστούμε που αποτυπώσατε με εξαιρετικό τρόπο το πρώτο σημαντικό γεγονός του παιδιού μας!

Επαγγελματισμός, δημιουργικότητα και καταπληκτικές Ιδέες! Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι στην βάπτιση του παιδιού μας και συστήνουμε τα παιδιά ανεπιφύλακτα!


Ιωάννα & Χρήστος

ANASTASIA & FEZHAL


We had an amazing experience on the day of the baptism of our daughter! Christina is a talented photographer that is always ready to accommodate your needs and wishes.

Επαγγελματισμός, υπέροχη εξυπηρέτηση! Μας εξυπηρέτησαν στην βάφτιση του παιδιού μας, μας κάνατε αυτήν την ημέρα υπέροχη. Αυτήν η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό, υπέροχες τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση!


Μαρία & Δημήτρης

“Η καλύτερη εξυπηρέτηση στην βάφτιση της μικρής μας! Οι πιο όμορφες φωτογραφίες και βίντεο που χαίρεσαι να τα βλέπεις!Υπέροχοι άνθρωποι με κατανόηση σε αυτό που ζητήσαμε και με επαγγελματισμό.”

Θοδωρής & Λίτσα


Η εμπειρία μου από την δουλειά των ανθρώπων στο Φωτογραφείο Καπλάνογλου ήταν η καλύτερη! Υπήρξε, σε 3 βαφτίσεις, άριστη συνεννόηση και εξυπηρέτηση από όλους! Χαμογελαστοί και φιλικοί σε όλες τις απαιτήσεις που είχαμε σαν πελάτες!