Η εμπειρία των πελατών μας είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε δημιουργία μας. Οι λέξεις των ζευγαριών μας είναι περισσότερο από απλές κριτικές. Είναι οι ιστορίες που καθορίζουν την πορεία μας και μας εμπνέουν να δημιουργούμε ξεχωριστές αναμνήσεις.
YOUR STORIES

ΘΕΟΔΩΡΑ & ΧΡΗΣΤΟΣ


ΓΑΜΟΣ & ΒΑΠΤΙΣΗ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ


Φοβάμαι ότι τα 5 αστέρια είναι λίγα για να περιγράψουν την απίστευτη δουλειά που κάνουν αυτά τα παιδιά. Ότι και να πω θα είναι λίγο για να περιγράψω το πόσο ευχαριστημένοι μείναμε με το αποτέλεσμα που παραλάβαμε από το γάμο μας και την βάπτιση του παιδιού μας! Κάνατε αυτή μας την ήμερα υπέροχη! Το Next Day ήταν μια φοβερή εμπειρία, τα παιδιά μας βοήθησαν να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε κάθε λεπτό. Είχαμε ένα φανταστικό αποτέλεσμα τόσο στις φωτογραφίες όσο και στο βίντεο!

ΝΙΚΟΣ & ΦΑΙΗ


ΓΑΜΟΣ, ΚΟΖΑΝΗ


Η ξεχωριστή μέρα της ζωής μας ήταν υπέροχη αλλά ακόμα πιο υπέροχη την κάνατε εσείς με τα υπέροχα βίντεο και τις φανταστικές φωτογραφίες σας! Ήταν όλα ακριβώς αυτό που ζητήσαμε. Η συνεργασία καταπληκτική και την ημέρα του γάμου αλλά και την επόμενη στο next day. Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο φιλικοί και ξεχωριστοί είστε σαν άνθρωποι. Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που σας είχαμε στην πιο σημαντική μέρα της ζωή μάς. Next time λοιπόν στις βαπτίσεις των παιδιών μας. Σας ευχαριστούμε για όλα.

ΕΛΕΝΑ & ΓΙΑΝΝΗΣ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ, ΚΟΖΑΝΗ


Απαθανατίσατε με τον καλύτερο τρόπο την πρόταση γάμου μας!!! Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευγένεια και την άψογη εξυπηρέτηση!!! Είστε πραγματικοί επαγγελματίες.”

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΘΑΛΕΙΑ


ΓΑΜΟΣ, ΚΟΖΑΝΗ


Χριστίνα, είσαι καταπλητκική! Με τον επαγγελματισμό σας κάνατε την ημέρα του γάμου μας ακόμα πιο όμορφη. Τόσο την ημέρα του γάμου όσο και στο next day μας κάνατε να νιώσουμε άνετα και να ευχαριστηθούμε ακόμα περισσότερο αυτές τις στιγμές.

Σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία!

ΘΕΟΔΩΡΑ & ΧΡΗΣΤΟΣ


ΒΑΠΤΙΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ


Πολύ καλή εξυπηρέτηση και κατανόηση από τους επαγγελματίες του φωτογραφείου Καπλάνογλου. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από το υλικό που παραλάβαμε από τη βάφτιση του γιου μας και συστήνουμε ανεπιφύλακτα να επιλέξετε αυτό το φωτογραφείο.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ & ΒΑΣΙΛΙΚΗ


ΒΑΠΤΙΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ


Επαγγελματίες από την αρχή μέχρι το τέλος. Πολλή υπομονή με το μωρό μας. Κατάφερε να απαθανατίσει τις πιο όμορφες στιγμές της βάπτισης με τρόπο διακριτικό και αβίαστα, χωρίς να ενοχλεί τους καλεσμένους. Οι φωτογραφίες που μας παρέδωσε ήταν εκπληκτικές! Η ποιότητα ήταν εξαιρετική και η σύνθεση των λήψεων άψογη. Κατάφερε να αποτυπώσει τα συναισθήματα της ημέρας.

Αλεξάνδρα & Αντώνης


ΓΑΜΟΣ, ΚΟΖΑΝΗ


Επαγγελματισμός και άριστη δουλειά! Ευχαριστούμε που βοηθήσατε να αποτυπωθεί εξαιρετικά η σημαντική αυτή στιγμή μας και να γίνει αξέχαστη με τον πιο όμορφο τρόπο! Χριστίνα, σε ευχαριστούμε για όλα.”

Βίβιαν & Γιάννης


ΓΑΜΟΣ & ΒΑΠΤΙΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ


Χαίρομαι κάθε φορά που συνεργάζομαι με αυτούς τους επαγγελματίες. Έμεινα απίστευτα ικανοποιημένη στο γάμο και ύστερα στη βάπτιση της κόρης μου με τον επαγγελματισμό, την εμπειρία, την γνώση του αντικειμένου, όπως και με την έμπνευση και τη φαντασία τους, η οποία και απαιτείται σε αυτό το επάγγελμα. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα.”

Ευαγγελία & Βασίλης


ΒΑΠΤΙΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ


Όλη η ομάδα ευγενέστατη και με πολύ υπομονή! Σας ευχαριστούμε όλους για την κάλυψη της βάφτισης της κόρης μας και το αποτέλεσμα ήταν φοβερό!.”

 

Θεοχάρης & Μαρία


ΒΑΠΤΙΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ


Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!! Ήτανε όλα άψογα και κρατάμε τις καλύτερες αναμνήσεις μέσα από τις όμορφες φωτογραφίες! Όλα ήτανε τέλεια και είστε πάρα πολύ εξυπηρετικοί και τόσο σύντομοι!.”

 

Βαλεντίνος & Φωτεινή


ΓΑΜΟΣ, ΒΑΠΤΙΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ - ΒΟΛΟΣ


Επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξης. Συνεργαστήκαμε στο γάμο μας και ύστερα στην βάπτιση του παιδιού μας με άριστα αποτελέσματα. Φοβερές ιδέες που μας διασκέδασαν και τους δύο απίστευτα στη φωτογράφηση! Μας χάρισαν πολύτιμες στιγμές ευτυχίας αλλά και διασκέδασης. Η μεγαλύτερη και πιο ευχάριστη έκπληξη ήταν η κάμερα για υποβρύχιες λήψεις! Άριστη ποιότητα, τιμή και υπέροχη εξυπηρέτηση.”

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ


ΒΑΠΤΙΣΗ, ΣΙΑΤΙΣΤΑ


Πραγματικά μας συγκινήσατε. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία και χαιρόμαστε τόσο πολύ που σας επιλέξαμε να δημιουργήσετε τις καλύτερες αναμνήσεις στη σημαντικότερη ως τώρα στιγμή του μωρού μας! Υπέροχα digital albums, άψογη συνεργασία, επαγγελματισμός, υψηλή ποιότητα και όλα αυτά σε συνδυασμό με προσιτές τιμές! Σας ευχαριστούμε που αποτυπώσατε με εξαιρετικό τρόπο το πρώτο σημαντικό γεγονός του παιδιού μας.”

ANASTASIA & FEZHAL


ΒΑΠΤΙΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ


We had an amazing experience on the day of the baptism of our daughter! Christina is a talented photographer that is always ready to accommodate your needs and wishes.”

Μαρία & Δημήτρης


ΒΑΠΤΙΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ


Επαγγελματισμός, υπέροχη εξυπηρέτηση! Μας εξυπηρέτησαν στις βαπτίσεις των παιδιών μα και κατέγραψαν τις αναμνήσεις μας με υπέροχο τρόπο. Η εμπειρία μας μαζί τους θα μας μείνει αξέχαστη και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό, υπέροχη αλλά και γρήγορη εξυπηρέτηση στην παράδοση των αρχείων!

Γιώργος & Μαριλένα


ΒΑΠΤΙΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ


Η καλύτερη εξυπηρέτηση στην βάφτιση της μικρής μας! Οι πιο όμορφες φωτογραφίες και βίντεο που χαίρεσαι να τα βλέπεις! Υπέροχοι άνθρωποι με κατανόηση σε αυτό που ζητήσαμε και με επαγγελματισμό.”

ΧΡΥΣΑ & ΤΑΣΟΣ


ΓΑΜΟΣ | ΒΑΠΤΙΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ


Άψογοι επαγγελματίες με αγάπη γι αυτό που κάνουν και με όρεξη για δημιουργία. Χρόνια εμπειρίας που φαίνεται στο αποτέλεσμα! Σας ευχαριστούμε πολύ.”

ΠΑΥΛΟΣ & ΔΩΡΑ


ΓΑΜΟΣ | ΒΑΠΤΙΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ


Άψογη εξυπηρέτηση, φιλικά και χαρούμενα άτομα! Ανέλαβαν τον γάμο μας και την βάφτιση του γιου μας και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα!!! Φιλικές τιμές στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.”

Ιωάννης & Αλεξάνδρα


ΒΑΠΤΙΣΗ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ


Ανέλαβαν την βάφτιση της κόρης μας και το αποτέλεσμα ήταν άψογο!!! Σε μια βδομάδα είχαμε όλο το υλικό!!! Φοβερή δουλειά επαγγελματίες από τους λίγους!!! Ευχαριστούμε πολύ!!! Συνεχίστε έτσι!!!

Επαγγελματισμός, δημιουργικότητα και καταπληκτικές Ιδέες! Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι στην βάπτιση του παιδιού μας και συστήνουμε τα παιδιά ανεπιφύλακτα!


Ιωάννα & Χρήστος

Θοδωρής & Λίτσα


Η εμπειρία μου από την δουλειά των ανθρώπων στο Φωτογραφείο Καπλάνογλου ήταν η καλύτερη! Υπήρξε, σε 3 βαφτίσεις, άριστη συνεννόηση και εξυπηρέτηση από όλους! Χαμογελαστοί και φιλικοί σε όλες τις απαιτήσεις που είχαμε σαν πελάτες!

Follow me on Instagram