ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ


Πραγματικά μας συγκινήσατε. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία και χαιρόμαστε τόσο πολύ που σας επιλέξαμε να δημιουργήσετε τις καλύτερες αναμνήσεις στη σημαντικότερη ως τώρα στιγμή του μωρού μας! Υπέροχα digital albums, άψογη συνεργασία, επαγγελματισμός, υψηλή ποιότητα και όλα αυτά σε συνδυασμό με προσιτές τιμές! Σας ευχαριστούμε που αποτυπώσατε με εξαιρετικό τρόπο το πρώτο σημαντικό γεγονός του παιδιού μας!

Επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξης. Συνεργαστήκαμε στο γάμο μας και ύστερα στην βάπτιση του παιδιού μας με άριστα αποτελέσματα. Φοβερές ιδέες που μας διασκέδασαν και τους δύο απίστευτα στη φωτογράφηση! Μας χάρισαν πολύτιμες στιγμές ευτυχίας αλλά και διασκέδασης. Η μεγαλύτερη και πιο ευχάριστη έκπληξη ήταν η κάμερα για υποβρύχιες λήψεις! Άριστη ποιότητα, τιμή και υπέροχη εξυπηρέτηση!


Βαλεντίνος & Φωτεινή

ANASTASIA & FEZHAL


We had an amazing experience on the day of the baptism of our daughter! Christina is a talented photographer that is always ready to accommodate your needs and wishes.

Επαγγελματισμός, δημιουργικότητα και καταπληκτικές Ιδέες! Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι στην βάπτιση του παιδιού μας και συστήνουμε τα παιδιά ανεπιφύλακτα!


Ιωάννα & Χρήστος

ΘΕΟΔΩΡΑ & ΧΡΗΣΤΟΣ


Φοβάμαι ότι τα 5 αστέρια είναι λίγα για να περιγράψουν την απίστευτη δουλειά που κάνουν αυτά τα παιδιά. Ότι και να πω θα είναι λίγο για να περιγράψω το πόσο ευχαριστημένοι μείναμε με το αποτέλεσμα που παραλάβαμε από το γάμο μας και την βάπτιση του παιδιού μας! Κάνατε αυτή μας την ήμερα υπέροχη! Το Next Day ήταν μια φοβερή εμπειρία, τα παιδιά μας βοήθησαν να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε κάθε λεπτό. Είχαμε ένα φανταστικό αποτέλεσμα τόσο στις φωτογραφίες όσο και στο βίντεο!

Επαγγελματισμός, υπέροχη εξυπηρέτηση! Μας εξυπηρέτησαν στην βάφτιση του παιδιού μας, μας κάνατε αυτήν την ημέρα υπέροχη. Αυτήν η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό, υπέροχες τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση!


Μαρία & Δημήτρης