Πόσο ευτυχισμένοι δείχνουν οι γονείς της μικρής Ελένης, κρατώντας την στην αγκαλιά τους μπροστά στο δικό της ουράνιο τόξο που είναι γεμάτο από φωτεινά και χαρούμενα χρώματα… Η Fairytale’s Story επιμελείται κάθε λεπτομέρεια της διακόσμησης, με την Kaplanoglou Photography να καταγράφει όλες τις χαρούμενες στιγμές της οικογένειας. Η μικρούλα χάνεται στην αγκαλιά των γονιών αλλά και της νονάς της που βρίσκονται εκεί για να γιορτάσουν το σημαντικό γεγονός της βάπτισης της!

Captured by Kaplanoglou Photography.


«Διάλεξα για διακόσμηση το ουράνιο τόξο για να συμβολίζει την κάθε στιγμή τής Ελένης μας! Να είναι κάθε της στιγμή σαν ένα ουράνιο τόξο! Ήμουν σίγουρη ότι είχα σκεφτεί θα γινότανε πραγματικότητα μαζί με το Fairytale’s Story! Η αρχική ιδέα ήτανε το ουράνιο τόξο στο μυαλό μου με παστέλ χρώματα και boho λεπτομέρειες», μοιράστηκε μαζί μας η μαμά.

«Το EverAfter με βοήθησε για τις λεπτομέρειες που ήθελα να προσθέσω, ώστε να συνδυαστεί και το boho στοιχείο αλλά και πολύχρωμες λεπτομέρειες».

«Με το φωτογραφείο Kaplanoglou Photography είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία από την αρχή μέχρι το υλικό τής παράδοσης, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα».

«Θα έλεγα σε κάθε μαμά ότι δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ καιρό για όλα σε λίγο χρονικό διάστημα μπορούν να γίνουν όλα χωρίς άγχος. Αρκεί να συνεργαστεί με ανθρώπους που θα την καθοδηγήσουν όπως πρέπει και θα καταλάβει τι ακριβώς ζητάει».



Η βάπτιση της Ελένης που πραγματοποιήθηκε στη Κοζάνη παρουσιάστηκε αρχικά από το EVERAFTER και μπορείτε να διαβάσετε την αρχική συνέντευξη της βάπτισης εδώ.

VENDORS & PARTNERS