Ο φωτογραφικός φακός του Kaplanoglou Photography μας μεταφέρει αυτή την φορά στην καλοκαιρινή βάπτιση του μικρού Alex στην Κοζάνη που πλημμύρισε με τόση ευτυχία τους γονείς του και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Με πρωτότυπο θέμα το Nordic mountains στολίστηκε ο χώρος με ένα πολύ όμορφο dessert table με λαχταριστά γλυκά και καταπράσινα άνθη ενώ υπήρχαν και αρκετές ξύλινες λεπτομέρειες και ψάθινα καλάθια. Ο μικρούλης χαρίζει στις φωτογραφικές λήψεις το πιο γλυκό του χαμόγελο ενώ περικλείεται από τους γονείς και την νονά του και εμείς δεν χάνουμε λεπτό να σας μεταφέρουμε όλες τις λεπτομέρειες από αυτή την βάπτιση.


«Το θέμα της βάπτισης βασίστηκε στην ιδέα των nordic mountains και woodland διότι ζούμε μόνιμα στη Νορβηγία. Ο στολισμός είχε στοιχεία βουνών και camping σε βουνά και τα χρώματα της βάπτισης κυμαίνονταν σε αποχρώσεις του πράσινου.», μοιράστηκε μαζί μας η μαμά.


Captured by Kaplanoglou Photography.



«Η συμβουλή μου σε μια μαμά που σχεδιάσει την βάπτιση του μωρού της είναι να πάρει το χρόνο της να αποφασίσει τον ιδανικό στολισμό για το μωράκι της και να επικοινωνεί όλες τις ιδέες και τις ανησυχίες με τα άτομα που βοηθούν να χτιστεί ιδανικά εκείνη η ημέρα.»



Η βάπτιση του Alex που πραγματοποιήθηκε στη Κοζάνη παρουσιάστηκε αρχικά από το EVERAFTER και μπορείτε να διαβάσετε την αρχική συνέντευξη της βάπτισης εδώ.

VENDORS & PARTNERS