Στιγμιότυπα απόλυτης ευτυχίας καταγράφει με τον φωτογραφικό φακό του το Kaplanoglou Photography από την καλοκαιρινή βάπτιση του Έκτορα στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης. Ο μικρούλης που παίρνει κι επίσημα το όνομα του δείχνει να απολαμβάνει όλα όσα όμορφα ετοιμάστηκαν γι’ αυτόν, με το ελεφαντάκι να ξεπηδάει σε κάθε κάθε γωνιά, μπαλόνια σε γκρι και γαλάζιους χρωματισμούς να δίνουν μια παιχνιδιάρικη νότα στο σκηνικό και λαχταριστά γλυκά να ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Τόσο οι γονείς όσο και οι νονοί απολαμβάνουν στο έπακρον κάθε στιγμή της ημέρας, έχοντας στην αγκαλιά τους τον Έκτορα, με τις υπέροχες λήψεις από του Kaplanoglou Photography να το επιβεβαιώνουν και με το παραπάνω. Don’t miss it!

«Μένουμε στη Γερμανία τα τελευταία 6 χρόνια. Η απόσταση στην αρχή έδειχνε να δυσκολεύει την προετοιμασία της βάφτισης. Στην πορεία όμως όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα και γρήγορα από όσο περιμέναμε. Αρχικά η μεγαλύτερη κόρη μας Αριάδνη επέλεξε το θέμα της βάφτισης. Θέλαμε κάτι απλό και αρμονικό σε αποχρώσεις του μπλε και του γκρι. Και στην πορεία αφεθήκαμε στα χέρια των ειδικών. Η κυρία Τσιρέκα ανέλαβε την διακόσμηση και η υπέροχη Ροδή και το ζαχαροπλαστείο Ρωξάνη μας γέμισε με πεντανόστιμες δημιουργίες! Ακόμα η άψογη συνεργασία με την Χριστίνα και το φωτογραφείο Καπλάνογλου μας χάρισε ένα τέλειο φωτογραφικό υλικό και μας βοήθησε να το ζήσουμε χωρίς άγχος!», μοιράστηκε μαζί μας η μαμά.

«Μια από τις πιο κορυφαίες στιγμές της βάφτισης ήταν για εμένα η στιγμή που η Βικτώρια (νονά του Έκτορα) μου έδωσε το παιδί, όντας πλέον βαφτισμένο. Ένιωσα συγκίνηση καθώς και συναισθήματα χαράς αλλά και ανακούφισης που ολοκληρώθηκε το μυστήριο της βάφτισης!»

«Η συμβουλή που θα δίναμε σε μια μαμά που σχεδιάζει τώρα την βάφτιση του παιδιού της είναι να το ζήσει όσο περισσότερο μπορεί. Η σελίδα του EverAfter μπορεί να βοηθήσει στην εύρεση επαγγελματιών με χρόνια εμπειρίας στον χώρο του γάμου και της βάφτισης που θα μεριμνήσουν για όλες τις λεπτομέρειες!»

Η βάπτιση του Έκτορα που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Κοζάνη παρουσιάστηκε αρχικά από το EVERAFTER και μπορείτε να διαβάσετε την αρχική συνέντευξη της βάπτισης εδώ.